دانلود پاورپوینت کیفیت محصول و سلامتی کشاورز

دانلود پاورپوینت کیفیت محصول و سلامتی کشاورز

دسته بندی:

قیمت: 5800 تومان

تعداد نمایش: 92 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 18 می 2020

به روز رسانی در: 27 می 2020

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

5800 تومان – خرید

بهداشت کشاورزی در اسلام (گوشه ای از روایات و احادبث)

1– در قرآن کریم به طور مکرر تاکید بر غذای پاکیزه و طیب شده است که منظور آن پاکیزه‌گی ظاهری و باطنی می‌باشد.

2- پیامبر اکرم(ص) در هر نقطه ای که قوای اسلامی را در صحراها متمرکز می ساخت، نخست به حفر چاه و کشاورزی و دامداری دستور می داد که در اثر آن اراضی افتاده بسیاری آباد می‌گردید و از طرفی نیز معیشت و سلامتی مردم مهیا می‌گشت .

4- امام علی (ع)  در ترویج و توسعه کشاورزی تلاش فراوان می نمود علاوه بر اینکه خود آن حضرت یک کشاورز نمونه بود ، در برنامه دولتش کشاورزی در اولویت قرار داشت و به مسئولین دستور داده بودند که از حال کشاورزان و خراج گذاران همیشه باخبر باشند

5- امام صادق (ع) می فرمایند: کیمیای اکبر ، زراعت است.

قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و جایگاه بخش کشاورزی

  • با توجه به اصول 3 و 43 قانون اساسی و در جهت تقویت امنیت غذائی در کشوربرنامه ریزی برای تولید و خودکفائی محصولات اساسی در اولویت قرار دارد
  • اصل 14 : رعایت قسط و عدل اسلامی و حقوق انسانی آحاد جامعه
  • اصل بیست و نهم: برخورداری از تامین اجتماعی

سند چشم انداز بیست ساله نظام

  • برخورداری از سلامت ، رفاه ، امنیت غذایی ، تأمین اجتماعی ، فرصت های برابر ، توزیع مناسب درآمد
  • کشوری به دور از فقر وتعامل موثر و سازنده باجهان

بهداشت کشاورزی در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

اصل چهل و سوم   ( از وظایف دولت جمهوری اسلامی ایران )

بند یک –  تامین نیازهای اساسی :  مسکن ، خوراک  ، پوشاک ، بهداشت ، درمان ، آموزش و پرورش و امکانات لازم برای تشکیل خانواده .

بند نه – تاکید بر افزایش تولیدات کشاورزی ، دامی و صنعتی که نیازهای عمومی را تامین و کشور را به مرحله خودکفائی برساند .

خودکفائی از اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی است و تولید غذای سالم و حلال و ایجاد امنیت غذائی و تامین و حفظ سلامت جامعه ، لازمه استقلال و خودکفائی کشور است.

سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در برنامه پنجم توسغه

تأکید بر رویکرد انسان سالم و سلامت همه جانبه با توجه به:

  • ارتقاء شاخص های سلامت هوا، امنیت غذا، محیط و بهداشت جسمی و روحی
  • اصلاح الگوی تغذیه جامعه با بهبود ترکیب وسلامت مواد غذایی
  • کاهش مخاطرات و آلودگی های تهدید کننده سلامت

فرمت فایل: Powerpoint

تعداد اسلاید: 24 اسلاید

پاسخ دهید